Vacature

Vacature Leden communitymanager

De Transitiecoalitie Voedsel is een snelgroeiende coalitie van ca. 150 koplopers in de wereld van landbouw, voedsel, natuur en gezondheid. Met elkaar werken wij aan een nieuw landbouw- en voedselsysteem. Een systeem waarin duurzaamheid, gezondheid, transparantie en eerlijke prijzen centraal staan. Wij willen een gezond leven op een gezonde planeet. Voor iedereen. Met Nederland als voortrekker van de hiervoor noodzakelijke omslag in het landbouw- en voedselsysteem.

Over de vacature
De Transitiecoalitie Voedsel heeft een actieve en betrokken ledencommunity. Voor het onderhouden van contacten met en het verbinden van onze (potentiële) leden zoeken wij een Leden communitymanager. Het betreft vooralsnog een onbetaalde vrijwilligersfunctie. De Leden communitymanager maakt deel uit van het enthousiaste kernteam van de Transitiecoalitie Voedsel bestaande uit 3 kwartiermakers, een projectmanager voor de interne organisatie en een communicatiemanager. Wij zoeken iemand met grote affiniteit met onze missie en ons netwerk. Iemand met sterke communicatieve en relationele eigenschappen, met daadkracht en een servicegerichte instelling. Een echte teamplayer, die graag bijdraagt aan een betere wereld.

De taken van de Leden communitymanager

–        Opzetten en uitwerken van een ledenwervingsplan (in samenwerking met de kwartiermakers en communicatiemanager)

–        Het stimuleren van interactie en uitwisseling van informatie, kennis en ideeën onder leden

–        Algemene communicatie met onze leden (in overleg met de communicatiemanager en projectmanager interne organisatie)

–        Proactief contact onderhouden met onze leden en bijhouden welke leden in welke thema- en projectgroepen actief zijn

–        Het afhandelen van vragen van leden

–        Het koppelen van leden aan elkaar rond thema’s en projecten waar gemeenschappelijke belangen en interesses spelen

–        Ledenadministratie en -registratie (in overleg met de projectmanager interne organisatie)

Jouw beschikbaarheid
Wij schatten in dat met de werkzaamheden van deze, in beginsel, vrijwillige functie, vooralsnog ongeveer 8 – 12 uur per week is gemoeid. We zitten in de overgang naar een betaald lidmaatschap. Zodra de inkomsten daarvan het toelaten zal voor de functie ook een (bescheiden) vergoeding beschikbaar komen. De kandidaat die we zoeken is op korte termijn beschikbaar en committeert zich tenminste 6 maanden.

Enthousiast geworden?
Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar natascha@transitiecoalitievoedsel.nl of willem@transitiecoalitievoedsel.nl met een kopie naar info@transitiecoalitievoedsel.nl. Aarzel niet om contact op te nemen met Natascha of Willem voor eventuele vragen (06-54366200 of 06-51294777).

X