Vacature

Vacature Projectmanager Interne Organisatie

De Transitiecoalitie Voedsel is dringend op zoek naar een projectmanager interne organisatie die binnen het kernteam de organisatie van activiteiten, de administratie en de interne communicatie voor zijn/haar rekening kan nemen. Het betreft een functie voor 3-4 dagen per week met een passende vergoeding. De kandidaat die we zoeken is idealiter per direct beschikbaar.

De Transitiecoalitie Voedsel is een snel groeiende coalitie van ca. 150 koplopers in de wereld van landbouw, voedsel, natuur en gezondheid. Met elkaar werken wij aan een nieuw landbouw- en voedselsysteem. Een systeem waarin duurzaamheid, gezondheid, transparantie en eerlijke prijzen centraal staan. Wij willen een gezond leven op een gezonde planeet. Voor iedereen. Met Nederland als voortrekker van de hiervoor noodzakelijke omslag in het landbouw- en voedselsysteem.

Rol projectmanager interne organisatie
Als projectmanager interne organisatie ben je letterlijk de backbone van de (virtuele) organisatie en verantwoordelijk voor het managen en uitvoeren van alle interne processen: ledenbeheer, financiën, organisatie, vergaderingen, bijeenkomsten, projectadministratie. Je maakt deel uit van het enthousiaste kernteam bestaande uit drie bevlogen kwartiermakers en de communicatiemanager.

Je bent de spil van de interne organisatie en schakelt pro-actief met alle schakels binnen de interne organisatie:
–      Kwartiermakers
–      Communicatiemanager
–      Controller
–      Accountant
–      Thematrekkers en projectleiders

Profielbeschrijving
Wij zoeken iemand met affiniteit met onze missie en ons netwerk. Je moet goed zelfstandig en autonoom kunnen werken, over goede communicatieve vaardigheden beschikken en ervaring hebben met projectmanagement en het organiseren van bijeenkomsten. Het is een pré als je ervaring hebt met relatiebeheersystemen en financiën.

Belangrijkste werkzaamheden
1.      Managen van alle interne processen
2.      Organiseren van interne vergaderingen en plenaire bijeenkomsten voor alle leden, notuleren, verslagen maken om breed te delen
3.      Verder opzetten van de financiële administratie en contributiesysteem i.s.m. de accountant
4.      Projectadministratie bijhouden
5.      Beheren info mailbox met vragen van de leden
6.      Ledenbeheer: leden, partners en vrienden verwerken in het ledenbeheer- en financieel systeem
7.      Financiën: Bijhouden van de inkomsten en uitgaven, opstellen van facturen. Je werkt hierbij samen met de controller en de accountant.

Enthousiast geworden?
Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar natascha@transitiecoalitievoedsel.nl of willem@transitiecoalitievoedsel.nl en cc info@transitiecoalitievoedsel.nl. Aarzel niet om contact met Natascha of Willem op te nemen voor eventuele vragen (06-54366200 of 06-51294777).

Sluitingsdatum: woensdag 20 maart

 

X