Skip to main content

Welkom bij de transitiecoalitie voedsel!

We zijn blij dat je overweegt om je bij ons aan te sluiten! Het voedselsysteem moet gezonder, duurzamer en eerlijker en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. We vragen geïnteresseerden die lid willen worden uitdrukkelijk onze visie, aanpak en missie te onderschrijven. Onderdeel van deze onderschrijving is dat je kunt aantonen dat jouw bedrijf, organisatie of project bijdraagt aan de transitie die we als coalitie voor ogen hebben.

Daarnaast verzoeken we ieder lid een bijdrage te leveren in een of meerdere van de themagroepen. Lees hier meer over de thema’s en themagroepen.

Ten slotte vragen we leden om een geldelijke bijdrage, passend bij hun eigen beurs (zie Contributieregeling TcV). Dagelijks zetten wij ons in voor het versnellen van de transitie. Dit doen we o.a. door gesprekken te voeren binnen het netwerk, lobbyactiviteiten bij overheden, projecten met bedrijven en ondernemingen en nog veel meer. Hierin proberen we jouw belangen zoveel mogelijk mee te nemen om de thema’s waar jij mee bezig bent verder te brengen. Een gezamenlijke stem is heel hard nodig in een wereld waar de behoudende krachten nog volop domineren. Als netwerk van zo’n 200 personen en partijen werken we samen om de transitie naar een gezond en duurzaam landbouw- en voedselsysteem te versnellen. We staan nog sterker als jij je bij ons aansluit. Alleen door krachten te bundelen, creëren we de synergie die nodig is om verder te komen. Doe je mee?

Word lid

Transitiecoalitie Voedsel

Postadres
Stichting Transitiecoalitie Voedsel
Waterweg 64
3731 HM De Bilt

Transitiecoalitie voedsel

© 2019 Transitiecoalitie Voedsel