Skip to main content

Raad van toezicht en inspiratie

Ted van den Bergh

Voorheen: Stichting Triodos Foundation, Centraal Beheer (Achmea) en Shell

Lidmaat- en ambassadeurschap: voorzitter bestuur Landgoed Roggebotstaete, lid Raad voor Dierenaangelegenheden (Min v Landbouw), bestuur Female Cancer Foundation, bestuur YourLab, bestuur Fawaka, bestuur MJ Fonds, Raad van Toezicht Living Peace Projects.

Jeroen Candel

Bestuurskundige aan de Wageningen University

Dr. Jeroen Candel is bestuurskundige aan de Wageningen University waar hij onderzoek en onderwijsprogramma’s leidt op het gebied van landbouw- en voedselbeleid.

Irene Mommers

Interim voorzitter RvT&I Transitiecoalitie Voedsel, Partner bij BeBright

Irene is partner bij BeBright en heeft 25 jaar ervaring als strategisch adviseur met oa innovatieprogramma’s binnen de thema’s ‘voeding en gezondheid’, ‘preventie’ en ‘regionale voedselsystemen. Ze zit in het bestuur van Stichting Voedsel Verbindt en in de Raad van Advies van Greendish.

Drees Peter van den Bosch

Drees is een strategische pionier in het opzetten en aanjagen van nieuwe voedselketens. Met Willem&Drees heeft Drees het eerste landelijke netwerk van lokale voedselketens opgezet, daarna is hij een aantal jaar CEO van cateraar Hutten geweest en tegenwoordig helpt Drees meerdere initiatieven met opschalen zoals Lekker Lupine, Rival Foods en Boerschappen.

Transitiecoalitie Voedsel

Postadres
Stichting Transitiecoalitie Voedsel
Waterweg 64
3731 HM De Bilt

Transitiecoalitie voedsel

© 2022 Transitiecoalitie Voedsel