Skip to main content
Nieuws

Kom naar de TcV leden- en inspiratiedag!

Geschreven door 20 juni 2023No Comments

Op dinsdag 4 juli vindt de leden- en inspiratiedag van de Transitiecoalitie Voedsel (TcV) plaats op een wel heel bijzondere locatie: bij ons nieuwe lid The Farm Kitchen in Hoofddorp. We gaan in gesprek met onze ‘Woordvoerders van de Toekomst’ over de toekomst van de landbouw en presenteren het nieuwe rapport Belonen en Beprijzen van Boer tot Bord. Rondom het hoofdthema ‘de eiwittransitie: van agenderen naar nuanceren’ verzorgen we een prikkelend inhoudelijk programma.

Volgens de transitietheorie zijn we als het gaat om de transitie naar minder dierlijke en meer plantaardige eiwitten in ons eetpatroon, voorbij het agenderen. Een nieuwe fase is aangebroken: de nuances van de eiwittransitie winnen aan relevantie. Tijdens de TcV leden- en inspiratiedag gaan we hier dieper op in.

Bekijk hieronder het programma en meld je aan. We zien je graag 4 juli in Hoofddorp!

Programma

Ja! Ik meld me aan!

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 4 juli | 13.00 – 17.30 uur
Locatie: The Farm Kitchen, Hoofddorp

IK BEN LID VAN TcV
Voor de TcV leden- en inspiratiedag ontvang je als lid, vriend, partner of ambassadeur 1 toegangskaart gratis. Voor deze dag zijn maximaal 100 toegangskaarten beschikbaar, maar op = op! We bieden de kaarten t.w.v. €59,- in het bredere netwerk aan voor een bedrag van €25,-. Wel lid maar een extra steentje bijdragen? Een donatie om deze dag mogelijk te maken wordt zeer gewaardeerd.
IK BEN (NOG) NIET LID VAN TcV
Een toegangskaart voor de TcV leden- en inspiratiedag t.w.v €59,- bieden we aan voor €25,00 excl. btw. Daarmee worden de basiskosten gedekt en investeer je in een waardevolle middag vol nieuwe kennis en de mogelijkheid om te netwerken.
Word nu lid van de Transitiecoalitie Voedsel en ontvang een toegangsticket gratis. Mail naar info@transitiecoalitievoedsel.nl.
ROUTEBESCHRIJVING
Klik hier voor de routebeschrijving naar The Farm Kitchen.
Heb je vragen over de TcV leden- en inspiratiedag? Mail naar info@transitiecoalitievoedsel.nl.

Transitiecoalitie Voedsel

Postadres
Stichting Transitiecoalitie Voedsel
Waterweg 64
3731 HM De Bilt

Transitiecoalitie voedsel

© 2022 Transitiecoalitie Voedsel