Skip to main content
Nieuws

Save the date | Plenaire Bijeenkomst Voedselomgeving 9 april

Geschreven door 21 februari 2020oktober 22nd, 2021No Comments
Transitiecoalitie voedsel

Onze voedselomgeving heeft een grote invloed op wat we eten, waar en wanneer. Wist je bijvoorbeeld dat we zo’n 200 voedselkeuzes per dag maken? Loop alleen al door een stationshal en het aanbod van fastfoodrestaurants, koffieketens, ijszaken of supermarkten vliegt je om de oren. Onderweg, thuis, op school, op het werk of online, het wordt ons niet makkelijk gemaakt om een gezonde en duurzame keuze te maken. Niet voor niets kampen we met de uitdaging van overgewicht bij 50% van de Nederlanders en heeft ons huidige eetpatroon een grote impact op het milieu. Dat kan anders! 

Graag nodigen Transitiecoalitie Voedsel en Citydeal Voedsel op de Stedelijke Agenda je uit voor een plenaire bijeenkomst op donderdag 9 april a.s. in de Mauritskazerne in Ede.

We gaan aan de slag met het samenstellen van de handvatten waar voedselaanbieders zoals kennis- en zorginstellingen, retailers, (lokale) overheden, NGO’s, e.d., mee aan de slag kunnen zodat een gezonde en duurzame voedselomgeving vanzelfsprekend kan worden. Hierbij kijken we naar nieuwe en bestaande ontwikkelingen, inspireren én helpen we elkaar om de transitie te kunnen maken. 

Tussen de denksessies door delen gamechangers inspirerende transitie voorbeelden, geniet je van een gezonde lunch met voldoende ruimte om te netwerken en sluiten we af met een gezellige borrel. Je ontvangt binnenkort een officiële uitnodiging met een interessante programmering.

Klik hier om je alvast aan te melden!

Transitiecoalitie Voedsel

Postadres
Stichting Transitiecoalitie Voedsel
Waterweg 64
3731 HM De Bilt

Transitiecoalitie voedsel

© 2022 Transitiecoalitie Voedsel