Skip to main content
Nieuws

Save the date | TcVConnected | 27 januari

Geschreven door 23 december 2021No Comments

SAVE THE DATE | 27 januari | 15:00 – 17:00 | Webinar: De toekomst van landbouw en voedsel

 

Vooruitkijken. De toekomst van landbouw en voedsel.

Een nieuw jaar, een nieuw kabinet en nieuwe energie voor de landbouw- en voedselsector. Tijd om samen vooruit te kijken naar wat ons in 2022 te wachten en te doen staat.  We nodigen je graag uit voor onze nieuwjaars meet-up op donderdag 27 januari. Twee jonge ambitieuze sprekers presenteren kort en krachtig hun visie op waar het met landbouw en voedsel naar toe moet, we analyseren het kersverse coalitieakkoord en bespreken hoe TcV zich aanpast aan de veranderende wereld.

Programma

We beginnen de meet-up met jonge ambitieuze sprekers die hun visie geven. Vanuit verschillende invalshoeken geven zij hun ’theory of change’ op de toekomst van de sector. Wat is er nodig om te veranderen, hoe moet dat en wie moet dat in gang zetten?

Een (oud) politicus geeft vervolgens een reflectie op het nieuwe regeerakkoord. Is er vertrouwen in de plannen en leidt dit tot een toekomstbestendige sector? En wat vindt onze gastspreker van de plannen voor de EU?

Om vooruit te komen blijven we ook zelf in beweging. De Transitiecoalitie Voedsel past zich continue aan om de transitie te blijven versnellen. We presenteren de plannen voor onze toekomst en nodigen je van harte uit mee te denken en mee te doen.

We sluiten de meet-up af met een break-out sessie. Hierbij geven we je gelegenheid om in gesprek te gaan met een van de sprekers of met kwartiermakers van TcV.

Meld je aan

De meet-up biedt inspiratie voor de rol die je zelf of jouw organisatie kan vervullen bij het realiseren van een wereld waarin landbouw, natuur, voedsel en gezondheid volledig met elkaar in balans zijn.

Het volledige programma met meer informatie over de sprekers volgt binnenkort. Meld je nu alvast aan.

Hartelijke groet,
Team Transitiecoalitie Voedsel

Transitiecoalitie Voedsel

Postadres
Stichting Transitiecoalitie Voedsel
Waterweg 64
3731 HM De Bilt

Transitiecoalitie voedsel

© 2022 Transitiecoalitie Voedsel