Skip to main content
Nieuws

Veranderingen in de Raad van Toezicht & Inspiratie

Geschreven door 3 november 2023No Comments

Vrijdag 3 november 2023


De Raad van Toezicht & Inspiratie van de Transitiecoalitie Voedsel heeft recent enkele mutaties ondergaan. Voorzitter Gerben-Jan Gerbrandy is terug getreden in verband met zijn benoeming tot lijsttrekker van D66 bij de komende verkiezingen voor het Europees Parlement.  

Irene Mommers, lid van de raad sinds februari 2021, neemt tijdelijk zijn functie waar in afwachting van de werving van een nieuwe voorzitter.  

Per 9 oktober is Drees Peter van den Bosch benoemd tot lid van de Raad van Toezicht & Inspiratie. Drees was voorheen werkzaam als oprichter-directeur bij Willem & Drees en als algemeen directeur bij Hutten Catering. Op dit moment is hij ZZP-er. Drees behoort vanaf het ontstaan van TcV tot de inner circle van onze coalitie.  

Dit betekent dat er op dit moment in onze raad twee vacatures zijn. We gaan op zoek naar een nieuwe voorzitter en daarnaast zoeken we iemand met ervaring en kennis van de wereld van fondsen en andere financiers die het werk van onze coalitie willen ondersteunen. Belangstellenden kunnen zich hiervoor melden bij Willem Lageweg: willem@transitiecoalitievoedsel.nl.     

Transitiecoalitie Voedsel

Postadres
Stichting Transitiecoalitie Voedsel
Waterweg 64
3731 HM De Bilt

Transitiecoalitie voedsel

© 2022 Transitiecoalitie Voedsel