Skip to main content
Nieuws

TcV Connected | Transitie in tijden van corona (online meet-up)

Geschreven door 25 mei 2020november 1st, 2021No Comments
Transitiecoalitie voedsel

Never waste a good crisis!
Zo luidt een bekende uitdrukking. Wel, crisis genoeg en daar gaan we het over hebben in de tweede online meet-up van #TcV Connected. We nodigen je van harte uit om mee te kijken, praten of denken.

De impact van de coronacrisis op ons leven en onze economie is gigantisch. De omvang ervan kunnen we nog amper overzien. Tegelijkertijd werken velen al aan de weg voorwaarts. Een nieuwe, duurzamere economie. Of toch weer meer van de oude? Twee tegengestelde krachten zijn aan het werk. We moeten maar afwachten wat het wordt. Maar we hoeven niet af te wachten waar we ons voor inzetten. Dat bepalen we zelf.

Binnen Transitiecoalitie Voedsel is een werkgroep aan de slag die ideeën uitwerkt om het landbouw- en voedselsysteem uit de crisis te helpen door de transitie een nieuwe impuls te geven. We willen de stand van denken graag met leden en genodigden bespreken en aanvullende ideeën ophalen. We richten ons daarbij met name op regionale transitiestrategieën. Maar het kan zijn dat we later alsnog ook de rijksoverheid adresseren.

#TcV Connected: transitie in tijden van corona | 29 mei (10.00-12.00 uur)
Dit is een Zoom-sessie van 2 uur. Enkele leden van de werkgroep zullen deelnemen en de stand van zaken toelichten, in subsessies zullen we verschillende thema’s verder doorspreken en ideeën inzamelen. Dat is verdere input voor een manifest van Transitiecoalitie Voedsel dat in juni het licht zal zien. Klik hier om je aan te melden. 

Voor de overige programmering: houd onze social-kanalen of de website in de gaten. Dan mis je geen enkele update.
Twitter: @TcVoedsel
LinkedIn: @transitiecoalitie-voedsel
Web: transitiecoalitievoedsel.nl

Transitiecoalitie Voedsel

Postadres
Stichting Transitiecoalitie Voedsel
Waterweg 64
3731 HM De Bilt

Transitiecoalitie voedsel

© 2022 Transitiecoalitie Voedsel