Skip to main content
Nieuws

Kom naar de TcV & Nyenrode changemakersdag

Geschreven door 6 september 2023september 18th, 2023No Comments

Op donderdag 21 september vindt de Transitiecoalitie Voedsel Changemakersdag plaats bij Koppert Cress in Monster. Deze dag staat in het teken van handelingsperspectief van alle changemakers in de landbouw- en voedselsector.

Ben jij zo’n changemaker en wil je graag met anderen spreken over wat jou drijft en hoe je verder komt in jouw eigen transitie? Meld je dan aan om je te laten inspireren door een flinke portie kennis, inspiratie en nieuwe contacten.

Vanuit de belevingslocatie van Koppert Cress in Monster, waar plantaardige, duurzame en gezonde voeding centraal staan, kun je een prikkelende dag verwachten met nieuwe inzichten omtrent onze speerpuntthema’s: eiwittransitie, duurzame landbouw, gezonde bodem, gezonde voeding/voedselomgeving en belonen & beprijzen (voorheen true cost / true price).

HANDELINGSPERSPECTIEF

Wij doen een oproep aan alle changemakers bij bedrijven, overheid, politiek, ngo’s, kennisinstellingen, mkb en maatschappelijke organisaties om op deze dag aanwezig te zijn. Onder leiding van Nyenrode Business Universiteit en de Transitiecoalitie Voedsel ga je in gesprek met gelijkgestemden over transitie roadmaps en handelingsperspectieven op deelterreinen van de landbouw- en voedseltransitie. Je gaat geïnspireerd naar huis met een dosis aan nieuwe inzichten.

EEN DAG VOL INSPIRATIE


Om de opgedane inzichten te laten bezinken, sluiten we de dag af met een gezellige netwerkborrel met lokale specialiteiten van de chef’s van Koppert Cress. We zien je graag 21 september in Monster!

JA! IK MELD ME AAN

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: donderdag 21 september | 13.30 – 17.30 uur
Locatie: Koppert Cress, Monster

IK BEN LID VAN TcV
Voor de TcV changemakersdag ontvang je als lid, vriend, partner of ambassadeur 1 toegangskaart gratis. Voor deze dag zijn maximaal 120 toegangskaarten beschikbaar, maar op = op! We bieden de kaarten t.w.v. €59,- in het bredere netwerk aan voor een bedrag van €25,-. Wel lid maar een extra steentje bijdragen? Een donatie om deze dag mogelijk te maken wordt zeer gewaardeerd.
IK BEN (NOG) NIET LID VAN TcV
Een toegangskaart voor de TcV leden- en inspiratiedag t.w.v €59,- bieden we aan voor €25,00,- (excl. €1,- aan boekingskosten). Daarmee worden de basiskosten gedekt en investeer je in een waardevolle middag vol nieuwe kennis en de mogelijkheid om te netwerken.

Word nu lid van de Transitiecoalitie Voedsel en ontvang een toegangsticket gratis. Mail naar info@transitiecoalitievoedsel.nl

ROUTEBESCHRIJVING
Klik hier voor de routebeschrijving

PARKEER INFORMATIE
Voor parkeerinformatie, klik hier. Tijdens de Changemakersdag kun je parkeren op P2. Mocht P2 vol zijn, dan is er een alternatieve parkeermogelijkheid op P3. Koppert Cress is bij de Poel 1.

Heb je vragen over de TcV Changemakersdag?
Mail naar info@transitiecoalitievoedsel.nl

Transitiecoalitie Voedsel

Postadres
Stichting Transitiecoalitie Voedsel
Waterweg 64
3731 HM De Bilt

Transitiecoalitie voedsel

© 2022 Transitiecoalitie Voedsel