Nieuws

Transitiecoalitie Voedsel goed vertegenwoordigd in Food100 2018

By 17 oktober 2018 september 5th, 2019 No Comments

Maar liefst 20 van de invloedrijkste voedselveranderaars op de Food100-lijst 2018 maken deel uit van de Transitiecoalitie Voedsel! De Food100-lijst 2018 werd dinsdag 16 oktober in Veghel onthuld en bestaat uit 50 changemakers jonger dan 30 jaar én 50 gamechangers ouder dan 30 jaar in de voedselsector. Zij zijn beoordeeld op daadkracht, innovativiteit, een brede kijk op duurzaamheid in de agri-food sector en het delen van kennis, netwerk en inzichten.

Wij feliciteren onze coalitieleden Bob Hutten, Chantal Engelen, Corine Holtmaat, Emma Coles, Eemlandhoeve, Frederike Praasterink, Herenboeren, Jaap Korteweg, Jaring Brunia, Johan Leenders, Joszi Smeets, Klaas-Jan Bruins, Maaike de Reuver, Natascha Kooiman, Rob Baan, Sandra van Kampen, Thomas Luttikhold, Toine Timmermans, Veerle Vrindts en Willem Lageweg van harte met deze mooie erkenning van hun voedseltransitie-power!

Food100 wil de race to the bottom in de voedsel stoppen en keren door foodgeneraties te verbinden, het gevestigde leiderschap te inspireren en de nieuwe generatie kansen bieden om met nieuwe initiatieven de toekomst vorm te geven. De Food100 is een gezamenlijk initiatief van AgriFood Capital, Food Hub, Slow Food Youth Network en Food Inspiration.

www.food100.nl